Om oss

gevirLOVES

Vi er en norsk nettbutikk som selger hårpleie og styling av høy kvalitet. Produktene vi selger er håndplukket av Gevirs anerkjente hårstylister. Vi vil dele våre favorittprodukter med resten av Norge. 

Vi har lageret vårt i hjerte av Oslo: Gevir Atelier, Hegdehaugsveien 36.  

Om våre salonger
Gevir Gruneløkka var den første Gevir-salongen, åpnet i 2010 av Agnes Marie Gulbrandsen. Hun startet med 4 frisører, og nå er det 15 dedikerte og talentfulle frisører og makeup artists som jobber der. Interiøret er vakkert og bohemsk med gevir, grønne planter og mengder av motemagasiner.
Etter fire års suksess på Gevir Grunerløkka, bestemte vi oss for å åpne et annet sted i tillegg. Gevir Eger ble åpnet i august 2014. I toppetasjen i EGER Oslo kjøpesenter ved Karl Johans gate (hovedgaten i Oslo sentrum) finner du dette vakre salongrommet fylt med grønne planter, krystaller og et inspirerende interiør. De 15 talentfulle frisørene som jobber i salongen kan tilby et vidt utvalg av avanserte fargeteknikker, klipping og forskjellige stylinger.
I august 2017 åpnet Gevir Boutique, en liten eksklusiv salong på Frogner. Interiøret er unikt, med en hel vegg dekket i en jungel laget av fliser. I dette fargerike og spennende rommet er vårt hovedmål er å gi våre gjester en tilpasset opplevelse.

Om oss
Hos Gevir er fokuset vår kjærlighet til vakkert, naturlig og sunt hår. Og vi tilbyr den aller beste kundeservicen. Vi ønsker å hjelpe deg med å være den beste og vakreste versjonen av deg selv.
Gevir er helt unik. Og i tillegg til å jobbe i salongene, gjør mange av våre talentfulle frisører hår og sminke for redaksjonelle magasiner, kommersielle produksjoner og tv-produksjoner.
Vi leverer alltid høy kvalitet og presisjon i vårt arbeid. Vi har høyt fokus på opptrening av våre ansatte og vi følger alltid internasjonale trender med et skarpt blikk.
Med kjærligheten til skjønnhet og hår vil vi tilby våre håndplukkede kvalitetsprodukter under navnet gevirLOVES.com
Denne nettbutikken drives av M.U.D Holding AS

Kontakt oss:

E-post: mathea@gevir.org

Tlf: 21 91 91 27 - Tast 3 (09.00-19.00)

 

GEVIR ATELIER

Hegdehaugsveien 36

0352 OSLO

Org. nr. 918 609 431